PELLUCID

Această colecție de uși exterioare îmbină cu succes stilul contemporan modern cu cel gotic. Liniile simple și clare, naturalețea texturii, trecerea elegantă de la metal la sticlă și accesoriile premium atent alese, oferă acestei colecții un aer proaspăt și primitor. Formele geometrice simple și plusul de lumină, rezultat prin suprafața mare vitrată, echilibreză influențele celor două stiluri arhitecturale. Simple, dar elegante, sobre, dar primitoare, ușile colecției LockArt “Pellucid” sunt fară îndoială dedicate familiei și acelui spațiu plin de viață și dragoste, numit de noi toți: ACASĂ.

Descoperă modelele din Colecția LockArt “PELLUCID”:

LKA-P11

LKA-P12

LKA-P13

LKA-P14

LKA-P15

LKA-P16

LKA-P17

LKA-P18

LKA-P19

LKA-P20

Pasiunea noastră: Ușile de intrare.

Suntem implicați 100% în ceea ce facem, producem uși cu pasiune, acordăm maximă atenție detaliilor și ne mândrim cu rezultatele noastre. Învățăm zilnic să ne îmbunătățim modul de lucru, conștienți că numai prin exercițiu și perseverență putem avea rezultate pozitive. Ușile rezidențiale pe care le producem au la bază sisteme certificate de ani întregi de cercetare și testare. Aceste sisteme s-au dovedit a fi foarte versatile și fiabile în timp, ele fiind concepute inițial pentru spații comerciale și industriale.

BENEFICIILE LOCKART

Ușile de intrare din aluminiu LockArt se remarcă mai ales prin proprietățile superioare de izolație termică și fonică, alături de o protecție antiefracție ridicată și o fiabilitate excelentă. În plus, ușile noastre au un design modern și elegant, creat de arhitecți și profesioniști în domeniu, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural.

UȘI SMART CONFIGURABILE

Fiecare ușă LockArt este complet configurabilă, plecând de la culoare, mânere, sistem de închidere, la opționale smart. Ușile LockArt se adaptează și chiar depășesc standardele de personalizare la orice nivel. Puteți personaliza fiecare ușă, alegând din cele 3 pachete speciale de echipare.

DESIGN CONTEMPORAN

Ușile de intrare premium LockArt sunt gândite și realizate de cei mai buni specialiști în domeniu. Design-ul modern al ușilor LockArt este creat de arhitecți și profesioniști în design, iar dotările și specificațiile tehnice sunt realizate de ingineri cu zeci de ani de experiență în sectorul tâmplăriei din aluminiu.

SECURITATE ȘI CONFORT

Ușile de intrare din aluminiu LockArt sunt certificate pentru o rezistență deosebită la condiții climatice extreme, oferind o izolație fonică și termică superioară, iar datorită profilelor și feroneriei de calitate superioară, ușile LockArt beneficiază de o durabilitate excelentă în timp, conferind protecție antiefracție și securitate sporită.

Ai ales un model? Cere o ofertă personalizată: