Fiecare proiect LockArt este UNIC.

De la simplele linii creionate pe tableta grafică, până la finisajele în detaliu, fiecare ușă de intrare LockArt spune o poveste unică.

Fiecare design personalizat ascunde un mister gata să fie descoperit și interpretat. Cu ușile LockArt, casa ta va încânta arhitecți, va uimi critici de artă; și-ți garantăm că în fiecare dimineață te vei trezi cu satisfacția că ai făcut cea mai bună alegere – LA SUPERLATIV.

OLYMPUS

Colecția LockArt “OLYMPUS” este formată din modele gloriose, ambițiose, inspirate din mitologia elenă, cu trăsături ce te duc cu gândul la zeitățile nemuritoare ale Greciei. Aceste uși de intrare impunătoare, vor atrage cu siguranță admirația și respectul tuturor celor care le vor trece pragul. Mânerele personalizate, asemenea armelor zeilor, finisajele ireproșabile, atenția asupra detaliilor și pasiunea pentru frumos, ne amintesc de eleganța cu care era descris în miturile grecești lăcașul zeilor, Muntele Olimp.

ESSENTIAL

Dedicată stilului minimalist, colecția Lockart “Essential” cuprinde modele cu forme simple, geometrice, cu linii curate și drepte, care nu tolereaza excesul de culori și nu dau senzația de aglomerare.

Designul simplist reprezintă însă mult mai mult, conform celebrei zicale englezești “Less is more”: este o stare de spirit, o viziune asupra vieții și a spațiului în care locuim. Culorile neutre în tonuri de gri, alb și negru, combinații monocrome, nuanțele reci și contrastul închis-deschis, urmăresc crearea unei senzații de intimitate, relaxare, de amplificare și aerisire a spațiului.

PELLUCID

Această colecție de uși exterioare îmbină cu succes stilul contemporan modern cu cel gotic. Liniile simple și clare, naturalețea texturii, trecerea elegantă de la metal la sticlă și accesoriile premium atent alese, oferă acestei colecții un aer proaspăt și primitor.

Formele geometrice simple și plusul de lumină, rezultat prin suprafața mare vitrată, echilibreză influențele celor două stiluri arhitecturale. Simple, dar elegante, sobre, dar primitoare, ușile colecției LockArt “Pellucid” sunt fară îndoială dedicate familiei și acelui spațiu plin de viață și dragoste, numit de noi toți: ACASĂ.

PARAMOUNT

Stilul arhitectural de astăzi este o continuare firească a modernismului ca și mișcare filozofică, determinată de dezvoltarea societații moderne industriale, care a depașit și lăsat în urmă, dar fară a ingnora, canoanele impuse de secolele anterioare.

Într-un design de acest gen, contează foarte mult materialele alese. Metalul, sticla, lemnul (chiar și imitația) sau profilele metalice, sunt componente de bază pentru alcătuirea unui element arhitectural modern. Alegerea potrivită a culorilor și texturii sunt cerințe esențiale, pentru că ele însuflețesc și personalizează o locuință. Aerul de nou al colecției LockArt “Paramount”, jocul subtil de lumini și umbre, îmbinarea de elemente confortabile, creează o senzație sofisticată și dă o notă fresh oricărei locuințe.

PALLADIUM

LockArt “Palladium” este o colecție inovatoare, dedicată peisajului urban, al omului de azi, dependent de tehnologie. Uși de intrare cu linii simple, funcționalități precise, deloc complexe, însă extrem de sofisticate, proiectate pentru o continuă schimbare a spațiului ce le includ, pentru orașul contemporan, alcătuit dintr-o suprapunere densă și variată de informații, populații, activități și relații.

Combinațiile ciudate, liniile care au și nu au continuitate, formele geometrice neregulate, toate sunt rezultate ale imaginației și creativității umane, un nou stil arhitectural, care face parte din tine.

EXQUISITE

lndividualitatea și exclusivitatea, puterea și dorința de a fi remarcate, sunt principalele trăsături ce definesc colecția LockArt “Exquisite”.

Reprezentate de forme laconice și geometrice cât mai simple și cu accentul pus pe finisaje, aceaste uși atrag atenția în primul rând prin eleganță. Îmbinarea eșantioanelor meșteșugărești cu cele mai recente evoluții tehnologice dau naștere unui joc al contrastelor spectaculos, rezultatul cucerind pur și simplu întreg spațiul arhitectural, modelele fiind pregătite să răspundă exigențelor oricărui critic.