Cine suntem?

Suntem unul dintre principalii producători de uși de intrare din România care activează la nivel regional și internațional.

LockArt este brandul de uși de intrare al producătorului de tâmplărie din aluminiu și PVC, VitraQ. Un brand orientat spre dezvoltare, atât la nivelul capabilităților tehnologice implicate cât și la nivelul expansiunii pe piețele internaționale, iar prin integrarea celor mai noi tehnologii și materiale, ne propunem să fim un challenger de top, în cadrul domeniului nostru de activitate.

Pentru a-ți oferi siguranța unei alegeri bine făcute, LockArt vine în întâmpinarea dorințelor tale cu o întreagă ofertă de uși de intrare, de diferite culori, dimensiuni și forme.

Pasiunea noastră: Ușile de intrare.

Suntem implicați 100% în ceea ce facem, producem uși cu pasiune, acordăm maximă atenție detaliilor și ne mândrim cu rezultatele noastre. Învățăm zilnic să ne îmbunătățim modul de lucru, conștienți că numai prin exercițiu și perseverență putem avea rezultate pozitive. Ușile rezidențiale pe care le producem au la bază sisteme certificate de ani întregi de cercetare și testare. Aceste sisteme s-au dovedit a fi foarte versatile și fiabile în timp, ele fiind concepute inițial pentru spații comerciale și industriale.

BENEFICIILE LOCKART

Ușile de intrare din aluminiu LockArt se remarcă mai ales prin proprietățile superioare de izolație termică și fonică, alături de o protecție antiefracție ridicată și o fiabilitate excelentă. În plus, ușile noastre au un design modern și elegant, creat de arhitecți și profesioniști în domeniu, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural.

UȘI SMART CONFIGURABILE

Fiecare ușă LockArt este complet configurabilă, plecând de la culoare, mânere, sistem de închidere, la opționale smart. Ușile LockArt se adaptează și chiar depășesc standardele de personalizare la orice nivel. Puteți personaliza fiecare ușă, alegând din cele 3 pachete speciale de echipare.

DESIGN CONTEMPORAN

Ușile de intrare premium LockArt sunt gândite și realizate de cei mai buni specialiști în domeniu. Design-ul modern al ușilor LockArt este creat de arhitecți și profesioniști în design, iar dotările și specificațiile tehnice sunt realizate de ingineri cu zeci de ani de experiență în sectorul tâmplăriei din aluminiu.

SECURITATE ȘI CONFORT

Ușile de intrare din aluminiu LockArt sunt certificate pentru o rezistență deosebită la condiții climatice extreme, oferind o izolație fonică și termică superioară, iar datorită profilelor și feroneriei de calitate superioară, ușile LockArt beneficiază de o durabilitate excelentă în timp, conferind protecție antiefracție și securitate sporită.

Echipa LockArt

Parte din valoarea brandului LockArt este dată de oamenii din echipa noastră. LockArt înseamnă inovație, încredere și pasiune pentru oameni. Suntem mândri să avem o echipă formată din oameni cu spirit tânăr și inovativ, iar asta ne determină să investim continuu în proprii angajați. Succesul angajațiilor noștri, atât pe plan personal cât și profesional, este și succesul LockArt.